Hoogwerkers

Masthoogwerkers

Vind je klus plaats op grote hoogtes en zijn deze plekken niet te bereiken met behulp van een ladder? Huur dan een masthoogwerker bij 123 Machineverhuur. Masthoogwerkers zijn erg compact qua formaat, wat ze gemakkelijk maakt om te vervoeren naar de plek van bestemming. Door een masthoogwerker te huren voorkom je ook nog eens torenhoge aanschafkosten en de noodzaak om over een ruime opslag te beschikken. Bekijk nu ons aanbod.

Ons assortiment masthoogwerkers

Bij 123 Machineverhuur bieden we twee soorten masthoogwerkers aan. De masthoogwerker 8.6 m w/h met jib is één van de opties die je kunt huren bij één van onze vestigingen. Deze machine heeft een breedte van 1 meter en heeft een draagvermogen van zo’n 200 kilogram. Deze hoogwerker is zelfrijdend en maakt gebruik van een accu.

Een grotere masthoogwerker huren? Ga dan voor de masthoogwerker 10.0 m w/h met jib. Deze is met 2677 kg zo’n 69 kg zwaarder dan de vorige machine. Ook heeft deze masthoogwerker een iets ruimere reikwijdte, zodat je nog hoger kunt komen.

Het gebruik van de masthoogwerker

Een masthoogwerker is een gespecialiseerd stuk apparatuur dat voornamelijk wordt gebruikt voor werkzaamheden op hoogte. Het kan gaan om onderhoud, inspectie, reparaties of installaties op moeilijk bereikbare plaatsen.

Een masthoogwerker huren, maar geen idee hoe je deze moet gebruiken? Geen probleem, het is heel eenvoudig! Je neemt plaats in de cabine van de machine. Aan de uiteinden van dit hokje bevindt zich een bedieningspaneel, waarmee je het apparaat kunt besturen. Hierbij heb je de mogelijkheid om het gehele voertuig van links naar rechts te verplaatsen en het laadbakje omhoog of omlaag te doen. Omwille van de veiligheid is er ook een noodknop aanwezig, zodat het apparaat in geval van nood tot stilstand gebracht kan worden.

Voordelen van het huren van een masthoogwerker

Een belangrijk voordeel van het huren van een masthoogwerker, is de flexibiliteit die het biedt. Je kunt de hoogwerker huren voor de exacte duur van je project, waardoor je niet vastzit aan de kosten en verantwoordelijkheden van langdurig bezit. Dit is vooral handig wanneer je sporadisch werkzaamheden op hoogte uitvoert.

Bovendien vermijdt het huren van een masthoogwerker de initiële hoge investeringskosten die gepaard gaan met de aankoop van dit soort apparatuur. Aanschaf, onderhoud, opslag en transport van de hoogwerker brengen aanzienlijke uitgaven met zich mee. Door te huren, bespaar je deze kosten en kan je het budget effectiever inzetten voor andere aspecten binnen het project.

Verder zorgen we er bij 123 Machineverhuur voor dat onze apparatuur regelmatig wordt bijgewerkt en onderhouden volgens de hoogste standaarden. Hierdoor ben je verzekerd van een goed onderhouden en betrouwbare masthoogwerker die voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Masthoogwerker huren bij 123 Machineverhuur

Wil je een masthoogwerker huren? Dat kan gemakkelijk op onze website. Plaats de hoogwerker die je wilt huren in het winkelmandje, vul je gegevens in en bestel. Wij controleren vervolgens de datum waarop je het materiaal nodig hebt en bevestigen jouw reservering doorgaans binnen één werkdag.

Heb je nog vragen over het huren van een masthoogwerker bij 123 Machineverhuur? Onze vakkundige specialisten staan voor je klaar. Je kunt ons doordeweeks bereiken tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag tussen 08.00 uur en 12.00 uur. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0800 - 53 53 123 of stuur een e-mail naar info@123machineverhuur.nl.

FAQ’s

Wat is een masthoogwerker?

Een masthoogwerker is een type hoogwerker die wordt gebruikt om op hoogtes te werken die moeilijk bereikbaar zijn met een ladder. Het bestaat uit een platform dat aan een uitschuifbare mast is bevestigd, waardoor het omhoog kan worden gebracht voor werkzaamheden op hoogte.

Voor welke klussen kan ik een masthoogwerker huren?

Masthoogwerkers zijn ideaal voor diverse werkzaamheden, zoals schilderen, reparaties, installaties, snoeien van bomen en andere taken op hoogte. Ze bieden stabiliteit en hoogte, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn in verschillende industrieën.

Kan ik zelf een masthoogwerker bedienen?

Ja, je kunt zelf een masthoogwerker bedienen. Het vereist echter wel bepaalde kennis van het bedieningspaneel en de veiligheidsvoorschriften. Wij raden daarom aan om vooraf de instructies goed door te lezen en vertrouwd te raken met de bediening voordat je de hoogwerker in gebruik neemt.

Zijn er veiligheidsmaatregelen die ik moet volgen bij het gebruik van een masthoogwerker?

Absoluut, veiligheid staat voorop. Zorg ervoor dat je de veiligheidsinstructies grondig doorneemt en volgt. Draag altijd de benodigde veiligheidsuitrusting, gebruik de noodknop in geval van een noodsituatie en wees je bewust van je omgeving en de omstandigheden van het terrein.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!