Hoogwerkers

Masthoogwerkers

Vindt uw klus plaats op grote hoogtes en zijn deze plekken niet te bereiken met behulp van een uitschuifladder? Dan komen de masthoogwerkers van 123 Machineverhuur van pas. Masthoogwerkers zijn erg compact qua formaat, wat ze erg gemakkelijk maakt om te vervoeren naar de plek van bestemming.

Masthoogwerkers huren bij 123 Machineverhuur zorgt er niet alleen voor dat u zo’n machine direct tot uw beschikking heeft; het voorkomt ook nog torenhoge aanschafkosten en de noodzaak om over een ruime opslag te beschikken. Heeft u interesse in masthoogwerkers en wilt u meer weten over deze topmachines? Lees dan gauw verder.

Masthoogwerkers: ons assortiment

Bestudeert u ons assortiment, dan ziet u al gauw dat wij twee verschillende masthoogwerkers aanbieden. De Masthoogwerker 8.6 m w/h met jib is één van de opties die u kunt huren bij één van onze vestigingen. Deze machine heeft een breedte van 1 meter en heeft een draagvermogen van zo’n 200 kg. Deze hoogwerkers zijn zelfrijdend en maken gebruik van accu’s.

Andere masthoogwerkers die u kunt huren bij 123 Machineverhuur, zijn die zoals de Masthoogwerker 10.0 m. w/h met jib. Deze is met 2677 kg zo’n 60 kg zwaarder dan de vorige machine en heeft een iets ruimere reikwijdte, zodat u net wat hoger kunt komen.

Het gebruik van de masthoogwerker

Een masthoogwerker is heel eenvoudig in het gebruik. U neemt plaats in de cabine van de machine. Aan de uiteindes van dit hokje bevindt zich een bedieningspaneel, waarmee u het apparaat kunt besturen. Hierbij heeft u de mogelijkheid om het gehele voertuig van links naar rechts te verplaatsen en het laadbakje omhoog en omlaag. Omwille van de veiligheid is er ook een noodknop aanwezig, zodat het apparaat in geval van nood tot stilstand gebracht kan worden.

Masthoogwerkers huren bij 123Machineverhuur

Masthoogwerkers huren via 123 Machineverhuur kan middels een gestroomlijnd proces, zonder al te veel gedoe. U laat middels onze website allereerst weten voor hoelang en wanneer u denkt uw masthoogwerkers nodig te hebben, waarna we direct bekijken of de gewenste huurperiode beschikbaar is. Een van onze medewerkers laat dit gegarandeerd binnen één werkdag aan u weten. Als alles in orde is en alles mogelijk is, kunt u uw masthoogwerkers op het afgesproken tijdstip op de gewenste locatie verwachten.

Vragen, opmerkingen of eventuele problemen

Het kan natuurlijk zijn dat er enkele vragen, opmerkingen of problemen ontstaan omtrent het huren van hoogwerkers bij 123 Machineverhuur. In dat geval verwijzen we u graag door naar onze klantenservice. Ons team vol specialisten is hier één en al oor en doet er alles aan om al uw vragen te beantwoorden, uw eventuele problemen te verhelpen en natuurlijk om advies te geven waar nodig.

Verhuur voor en door professionals!