Meetapparatuur

Metaaldetector

Er zijn situaties denkbaar dat u bezig bent met een klus waarbij een putdeksel onvindbaar is geworden doordat er asfalt of gras overheen is komen te liggen. Wilt u de put hervinden, dan is een metaaldetector huren op 123 Machineverhuur een interessante optie. Door een exemplaar te lenen, voorkomt u torenhoge aanschafkosten en lange wachttijden alvorens u het apparaat in uw bezit heeft.

Bij 123 Machineverhuur kunt u een metaaldetector of ander meetapparatuur huren tegen een schappelijke prijs, waardoor de huur niet in de papieren hoeft te lopen. Een metaaldetector huren kan gemakkelijk via onze website, maar indien gewenst kunt u de reservering ook voltooien bij één van onze medewerkers.

Beste metaaldetectors

123 Machineverhuur doet al jaren een beroep op de beste metaaldetectors van Nederland. Deze vernuftige apparaten zijn zonder al te veel moeite in staat om metalen voorwerpen op te sporen. Dit apparaat maakt gebruik van een natuurkundig principe. De elektromagnetische inductie zorgt ervoor dat metalen voorwerpen op gemakkelijke wijze kunnen worden opgespoord.

Dit principe wordt met name toegepast bij het op zoek gaan naar putdeksels, maar er zijn ook andere situaties denkbaar wanneer de beste metaaldetectors van pas kunnen komen. Het apparaat kan ook van pas komen bij het opsporen van metalen buizen die onzichtbaar zijn geworden door sneeuw of opgestoven zand.

Metaaldetectie

Indien u nog niet zo heel lang bekend bent in de wereld van metaaldetectie, dan kunnen u een aantal termen tegemoet komen die u nog eerder gehoord heeft. Discriminatie is verreweg de meest belangrijke term. De discriminatie van een metaaldetector zorgt ervoor dat het apparaat onderscheid kan maken tussen verschillende materiaalsoorten. Hiermee wordt voorkomen dat u onnodige opgravingen doet, terwijl het loos alarm is.

Een ander begrip dat vaak voorkomt bij metaaldetectie, is batterijaanduiding. Als u een metaaldetector gaat huren, is het wel zo prettig om te weten hoe lang de levensduur nog is van het apparaat. De batterijaanduiding houdt dit voor u in de gaten.

Putdekseldetector

Het merendeel van de klanten die bij ons aanklopt, gebruikt het apparaat als putdekseldetector. Het handige aan deze apparaten, is dat ze nauwelijks gewicht met zich meebrengen. Dit is ideaal, aangezien u op die manier geen last van uw rug krijgt tijdens het werken. De putdekseldetector kent twee standen: de Induction Balance en de Target Hold. Laatstgenoemde optie kan door slimme technologie achterhalen welke vorm het onderliggende object heeft, terwijl de Induction Balance de discriminatie op zich neemt.

Metaaldetectoren van 123 Machineverhuur

Wilt u een van de metaaldetectoren van 123 Machineverhuur lenen, dan is het goed om op de lengte te letten. De metaaldetectoren die wij aanbieden zijn over het algemeen 0,45 meter lang en kennen een detectiediepte van 50 centimeter. De detector werkt op batterijen en is makkelijk in gebruik. Weet u al waar u de detector voor nodig heeft?

123 Machineverhuur

Een metaaldetector huren kan eenvoudig via de website van 123 Machineverhuur. Indien u regelmatig apparaten wilt lenen, dan doet u er verstandig aan om een gebruikersaccount aan te maken via onze website. Dit bespaart u namelijk erg veel tijd, omdat uw gegevens al bij ons bekend zijn indien er een volgende verhuurperiode komt.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!