Beton- & metselwerk

Betonafwerking

Beton is een mooi, maar keihard materiaal, en het behoeft vaak ook afwerking. Voor de afwerking van uw beton is vaak speciaal gereedschap nodig. Heeft u dat gereedschap niet zelf in huis, maar wilt u het huren voor een bepaalde periode? Dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres.

Binnen ons aanbod vindt u diverse gereedschappen voor betonafwerking. Bij ons kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk een vlindermachine, afwerkspanen of trilnaalden huren. Bekijk ons volledige aanbod gereedschap voor betonafwerking hieronder en maak uw keuze! U ziet gelijk bij de machines en gereedschappen wat de prijs voor het huren is en u vindt gedetailleerde informatie over het gebruik en de specificaties bij de productinformatie.

Breed aanbod voor betonafwerking

In ons aanbod vindt u diverse gereedschappen voor betonafwerking. Hierbij kunt u denken aan een vlindermachines, trilnaalden, afwerkspanen en afrijbalken. Hiermee kunt u alles huren wat u nodig heeft voor de afwerking van uw beton. Huur bijvoorbeeld een hoogfrequent trilnaald voor het verdichten van de fijnere delen. Hiermee creëert u een gaaf en strak betonoppervlak. Ook voor het verdichten, schuren, glad afwerken en vlakken van uw beton vindt u hier de juiste vlindermachines. U huurt de benodigdheden voor betonafwerking eenvoudig bij 123 Machineverhuur.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat de veiligheid hoog in het vaandel. Daarom adviseren we bij het gebruik van onze gereedschappen en machines de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en goede veiligheidskleding te dragen. U ziet bij al onze te huren producten en machines icoontjes met daarin de benodigde veiligheidsmaatregelen. Houd u daarnaast ook altijd aan de geldende maatregelen op de bouwplaats.

Gereedschap en machines huren bij 123 Machineverhuur

Gereedschap voor betonafwerking huren doet u gemakkelijk via 123 Machineverhuur. Heeft u vragen over welk gereedschap het meest geschikt is voor uw klus? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder. Heeft u het gewenste gereedschap binnen ons aanbod gevonden? Plaats dit gereedschap in uw winkelmand en geef daar vervolgens de datum aan wanneer u dit gereedschap nodig heeft en tot wanneer u dit materiaal wilt huren. Wij kijken vervolgens of de het artikel dan ook beschikbaar is en laten u binnen 24 uur weten of de reservering bevestigd is. De gehuurde machines komen we vervolgens op het opgegeven adres op de afgesproken tijd leveren. Neem voor overige vragen gerust contact met ons op.

Andere machines of voertuigen huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u nog andere machines of voertuigen nodig voor op uw bouwlocatie? Kijk dan eens rond op onze website. Wij bieden u een breed assortiment aan bijvoorbeeld hoogwerkers, heftrucks, transportmiddelen en gereedschap. Er zit dus ongetwijfeld iets bij dat u kan helpen bij uw klus! Bij alle te huren machines en voertuigen staat een uitgebreide uitleg met specificaties, veiligheidseisen en prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Verhuur voor en door professionals!