Beton- & metselwerk

Betonafwerking

Beton is een mooi, maar hard materiaal, en behoeft vaak de nodige afwerking. Voor de afwerking van jouw beton is vaak speciaal gereedschap nodig. Heb je dat gereedschap niet zelf in huis, maar wil je het huren voor een bepaalde periode? Dan ben je bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres.

Binnen ons aanbod vind je diverse gereedschappen voor betonafwerking. Zo kun je gemakkelijk een vlindermachine, afwerkspanen of trilnaalden huren bij ons verhuurbedrijf. Bekijk ons volledige aanbod gereedschap voor betonafwerking hieronder en maak je keuze! Je ziet naast de machines en gereedschappen gelijk wat de prijs is voor het huren. Bovendien voorzien we je bij de productinformatie van details over het gebruik en de specificaties.

Breed aanbod voor betonafwerking

In ons aanbod vind je diverse gereedschappen voor betonafwerking. Hierbij kun je denken aan vlindermachines, trilnaalden, afwerkspanen en afrijbalken. Hiermee kun je alles huren wat je nodig hebt voor de afwerking van beton. Huur bijvoorbeeld een hoogfrequent trilnaald voor het verdichten van de fijnere delen. Hiermee creƫer je een gaaf en strak betonoppervlak. Ook voor het verdichten, schuren, glad afwerken en vlakken van je beton vind je hier de juiste vlindermachines. Je huurt de benodigdheden voor betonafwerking eenvoudig bij 123 Machineverhuur.

Trilnaald huren

Aanschouw je beton van dichtbij, dan hoor je luchtbelletjes te zien die ervoor zorgen dat het oppervlak stevig wordt. Maar om deze deeltjes naar boven te krijgen, dien je eerst een trilnaald te huren bij 123 Machineverhuur. De bij ons te huren trilnaald is een handzaam apparaat dat dusdanig snel vibreert, dat het specifieke deeltjes doet bovendrijven in het beton. Je gebruikt een trilnaald op het moment dat het beton onverhard is. Laat je dit na, dan komt de kwaliteit van het beton in het gedrang.

Een trilnaald huren is interessant voor bedrijven die zich bezighouden met het bouwen of herstellen van viaducten, bruggen, muren, vloeren, funderingen, wegen en tunnels. Daarnaast staan we ook in dienst van doe-het-zelvers die hun huis aanpakken.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat de veiligheid hoog in het vaandel. Daarom adviseren we bij het gebruik van onze gereedschappen en machines de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en goede veiligheidskleding te dragen. Je ziet bij al onze te huren producten en machines icoontjes met daarin de benodigde veiligheidsmaatregelen. Houd daarnaast ook altijd aan de geldende maatregelen op de bouwplaats.

Afwerkspaan beton huren

Zoek jij naar een methode hoe je op perfecte wijze aan jouw betonafwerking kan werken? Huur dan een afwerkspaan voor beton bij 123 Machineverhuur. Een afwerkspaan voor beton is een zogenoemde drijfrei die een betonvloer afwerkt. Midden in de afwerkspaan voor beton bevindt zich een laser, die exact uitmeet welke hoek nodig is om het beton glad te maken. Het apparaat weegt maar weinig, waardoor je de trekbeweging zonder al te veel inspanning kan voltooien.

Onze afwerkspanen zijn uitgerust met een werkhoekverstelling. Om die reden kun je het apparaat zowel voorwaarts, zijwaarts als achterwaarts bewegen. Dit helpt je ontzettend bij het manoeuvreren van het apparaat! Het belangrijkste is om de afwerkspaan rustig naar je toe te trekken of van je af te duwen. De specie krijgt zo de kans om zich evenredig te verplaatsen.

Gereedschap en machines huren bij 123 Machineverhuur

Gereedschap voor betonafwerking en ander beton- en metselwerk huur je gemakkelijk via 123 Machineverhuur. Heb je vragen over welk gereedschap het meest geschikt is voor jouw klus? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder. Heb je het gewenste gereedschap binnen ons aanbod gevonden? Plaats dit gereedschap in jouw winkelmand en geef daar vervolgens de datum aan wanneer je dit gereedschap nodig heeft en tot wanneer u dit materiaal wilt huren. Wij kijken vervolgens of de het artikel dan ook beschikbaar is en laten binnen 24 uur weten of de reservering bevestigd is. De gehuurde machines komen we vervolgens op het opgegeven adres op de afgesproken tijd leveren. Neem voor overige vragen gerust contact met ons op.

Andere machines of voertuigen huren bij 123 Machineverhuur

Heb je andere machines of voertuigen nodig voor op jouw bouwlocatie? Kijk dan eens rond op onze website. Wij bieden een breed assortiment aan bijvoorbeeld hoogwerkers, heftrucks, transportmiddelen en handgereedschap. Er zit dus ongetwijfeld iets bij dat bijdraagt aan je klus! Bij alle te huren machines en voertuigen staat een uitgebreide uitleg met specificaties, veiligheidseisen en prijzen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!