Meetapparatuur

Horizontaal lasers

In de bouw moeten er vaak bepaalde punten gemeten worden, voor er iets geplaatst kan worden. Denk aan het leggen van een riool, een bestrating, het opsporen van leidingen, of het meten van afstanden of standen van materiaal.

Voor de afstanden is het verstandig een laser te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit onze horizontale lasers. Deze lasers zijn cruciaal op uw bouwplaats, om zeker te zijn dat u alles op de juiste plek zet. U kunt erg nauwkeurig en effectief te werk gaan met een bouwlaser. U huurt al een horizontale laser bij 123 Machineverhuur vanaf €45,- per dag of €105,- per week.

Waarvoor kunt u een horizontale bouwlaser gebruiken?

Een bouwlaser is eigenlijk een onmisbaar apparaat op de bouwplaats. U kunt hiermee precies en efficiënt werken als u bijvoorbeeld een terrein wil nivelleren, een fundering wil graven of storten, een tuin in wil richten en eigenlijk alles waarvoor u precieze afstanden en posities wil weten. De horizontale bouwlasers die 123 Machineverhuur verhuurt hebben een bereik van 300 meter. Ze zijn bovendien zelfnivellerend, wat ze erg praktisch maakt in gebruik. Als u een bouwlaser huurt dan is dat inclusief de statief en de ontvanger.

Andere meetapparatuur

Het kan zijn dat u aan een horizontale bouwlaser niet genoeg heeft, of dat u voor uw klus beter een andere bouwlaser kunt gebruiken. Kijk daarom ook goed tussen de andere meetapparatuur die u kunt huren via onze website. U vindt bij ons naast de horizontale bouwlasers ook afbouwlasers, afschotlasers, kabel/leiding detectoren, metaaldetectoren, rioollasers, theodoliet, waterpas instrumenten en accessoires voor bouwlasers.

Hulp van onze specialisten

Weet u niet precies welke meetapparatuur u moet gebruiken voor uw klus, of heeft u hulp nodig bij het gebruik van de horizontale bouwlaser? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag verder met al uw vragen en staan altijd klaar met tips. U kunt hier voor bellen met 0800 - 53 53 123. Ditzelfde nummer kunt u ook gebruiken om een WhatsApp-bericht naar toe sturen. Heeft u liever contact per mail, dan kan dat ook via info@123machineverhuur.nl. Onze specialisten zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 -17:00 uur. Op zaterdag zijn ze ook bereikbaar, van 08:00-12:00 uur.

Andere machines of voertuigen huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u nog andere machines of voertuigen nodig voor op uw bouwlocatie? Kijk dan eens rond op onze website. Wij bieden u een breed assortiment aan bijvoorbeeld hoogwerkers, heftrucks, transportmiddelen en gereedschap. Er zit dus ongetwijfeld iets bij dat u kan helpen bij uw klus! Bij alle te huren machines en voertuigen staat een uitgebreide uitleg met specificaties, veiligheidseisen en prijzen.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!