Liften & Hangbruggen

Ladderliften

De verhuislift (vaak ook ladderlift genoemd) kan worden ingezet in de hoogbouw, bij werkzaamheden op het dak en bij verhuizingen. Bij 123 Machineverhuur kun je terecht voor een ladderlift die uitschuifbaar is tot verschillende hoogtes met verschillende hefvermogens.

Verhuislift huren

Indien je een verhuislift komt huren, raden we aan om contact op te nemen met je gemeente. In Nederland is het vaak verplicht om een vergunning aan te vragen. Dit heeft te maken met het feit dat je mogelijk de weg verspert bij het gebruik. Aangezien bijna elke gemeente zijn eigen regels erop nahoudt, raden we aan om de website van je woonplaats te raadplegen. Ben je benieuwd welke verhuislift goed is voor jouw klus? Bekijk het assortiment hierboven, of vraag het na bij onze experts. 

De voordelen van het huren van een verhuislift

Het huren van een verhuislift kan je vele voordelen bieden. De bij ons te huren verhuislift wordt ingezet als je geen ruimte hebt in je trappenhuis om meubilair te kantelen en te draaien. De kans is groter dat je meubilair geen schade oploopt bij het gebruiken van een ladderlift.

Met een verhuislift verhuis je veel sneller en het scheelt je een hoop gesjouw. Je kunt namelijk meerdere goederen per keer omhoog hijsen, waardoor je spullen binnen een handomdraai boven zijn. Een verhuislift of een ladderlift is geschikt voor studentenwoningen, oudere appartementen zonder lift of verhuizingen van bedrijven.

De aandachtspunten bij het huren van een verhuislift

Bij het huren van een verhuislift (of een van de andere ladderliften), moet je rekening houden met verschillende aspecten. Denk goed na over de plek waar de lift komt te staan, of je genoeg ruimte hebt en of de gekozen plek wel veilig is. Daarnaast dien je bewoners tijdig te verzoeken om hun auto’s weg te zetten, zodat je er niet overheen hoeft te tillen.

Vraag je ook af of de ondergrond stevig genoeg is en maak een inschatting hoe zwaar de goederen zijn. Zo weet je hoeveel meubilair je in één hefbeurt omhoog tilt. Dit is ook afhankelijk van het hefvermogen van de verhuislift. Heb je advies nodig over welke verhuislift het meest ideaal is voor jouw werkzaamheden? Neem gerust contact op met onze professionals.

Verhuislift huren van 123 Machineverhuur

Onze verhuislift huren kan gemakkelijk via de site van 123 Machineverhuur. Geef bij de reservering aan van wanneer tot wanneer je de verhuislift wil huren. Wij laten je dan weten of de lift beschikbaar is. De reservering is dus pas definitief zodra wij dat bevestigd hebben. Heb je nog vragen over onze producten of over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via onze website, of bel ons. We staan je graag te woord.

Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van een verhuislift?

 

De prijzen voor onze verhuisliften variëren van € 145,- per dag tot € 255,- per dag en van € 340,- per week tot € 495,- per week

Hoe kun je gemakkelijk grote meubels verhuizen?

 

Grote meubels verhuis je het gemakkelijkst met een verhuislift. Zeker wanneer de meubels niet door je trappenhuis passen, biedt een verhuislift uitkomst. Met een verhuislift verhuis je veel efficiënter, het scheelt een hoop gesjouw en het gaat sneller.

Heb je een vergunning nodig voor het huren van een verhuislift?

 

Indien je een verhuislift gaat huren, raden we aan om contact op te nemen met je gemeente. In Nederland is het vaak verplicht om een vergunning aan te vragen, zeker wanneer er een mogelijkheid is dat je de weg verspert bij gebruik van de verhuislift. Aangezien bijna elke gemeente zijn eigen regels heeft, raden we aan om de website van je woonplaats te raadplegen.

Hoe ziet een verhuislift eruit?

 

Een verhuislift lijkt op een ladder. Aan de ladder zit een plateau vast. Op dat plateau plaats je je meubels. Vervolgens kan het plateau, met de meubels erop, naar boven worden gebracht via de ladder.

Wanneer gebruik je een verhuislift?

 

Een verhuislift gebruik je voornamelijk als je zware meubels naar boven moet brengen in hoge gebouwen. Een verhuislift kan tot 30 meter hoogte gaan. Dit is handig wanneer je iets naar de bovenste etage moet brengen, wat niet gaat lukken via het trappenhuis van het gebouw.

 

Verhuur voor en door professionals!