Liften & Hangbruggen

Ladderliften

Ladderliften worden ingezet in de hoogbouw en bij werkzaamheden op het dak, maar u kunt ze ook gebruiken als verhuislift. Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor ladderliften die uitschuifbaar zijn tot verschillende hoogtes en die verschillende hefvermogens hebben. Welke ladderlift is goed voor uw werkzaamheden? Bekijk het assortiment in ladderliften hieronder.

Verhuislift huren

Bent u aan het verhuizen voor uzelf of runt u een verhuisbedrijf en moet u goederen op hoogte krijgen? Dan is een verhuislift huren een goede optie. Deze soort liften hebben het vermogen om materialen, meubilair en andere spullen naar een bepaalde hoogte te vervoeren. Een verhuislift huren is al geschikt als u bij een eerste verdieping moet, maar ook voor bij flats. Het mooie is dat de verhuislift ook verrijdbaar is, mits ingeschoven en ingeklapt. Met een verhuislift huren bent u dus zeer mobiel.

Waarom verhuislift huren?

Het woord verhuislift zegt het al, zet u in bij het verhuizen. U lift de goederen naar de juiste verdieping. De verhuislift wordt ingezet als u geen ruimte heeft in het trappenhuis om meubilair te kantelen en te draaien. Daarnaast is de kans groter dat het meubilair geen schade oploopt bij het gebruik van een verhuislift. Met een verhuislift verhuist u veel efficiënter, het scheelt u een hoop gesjouw en het gaat sneller, u kunt namelijk meerdere goederen per keer omhoog hijsen.

Waar moet u rekening mee houden?

Waar moet u rekening mee houden als het gaat om het huren van een verhuislift? U moet denken aan de ruimte waar de lift komt te staan, heeft u genoeg ruimte en kunt u veilig staan, zijn er geen auto’s waar u overheen hoeft te liften en is de ondergrond stevig genoeg? Daarnaast is het belangrijk om ongeveer te weten hoe zwaar de goederen zijn, zodat u weet hoeveel meubilair u in een keer omhoog kunt tillen. Dit is ook afhankelijk van het hefvermogen van de verhuislift. Heeft u advies nodig over welke verhuislift voor uw werkzaamheden het meest ideaal is? Neem gerust contact op met onze professionals.

Een verhuislift huren via 123 Machineverhuur

Huur uw verhuislift of een van onze andere liften en hangbruggen gemakkelijk via 123 Machineverhuur. Bij ons betaalt u een bepaald beginbedrag voor de verhuislift, en vervolgens betaalt u per uur. Geeft u bij de reservering van het product aan van wanneer tot wanneer u de verhuislift wil huren, dan laten wij u weten of de lift dan ook beschikbaar is. De reservering is dus pas definitief als wij dat bevestigd hebben. Heeft u nog vragen over onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op via de site of bel ons. We staan u graag te woord.

Verhuur voor en door professionals!