Elektrotechniek

Generatoren geluidgedempt

Heeft u een extra stroompunt nodig op uw bouw- of evenemententerrein dan heeft u bij 123 Machineverhuur de keus uit een uitgebreid aanbod aan geluidgedempte generatoren van verschillende vermogens.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Elektrotechniek » Generatoren geluidgedempt

Het voordeel hiervan is, naast het extra stroompunt, dat de generatoren allemaal geluiddempend zijn en de geluidsoverlast voor de omgeving beperkt blijft. Bovendien zijn ze eenvoudig te bedienen en te verplaatsen.

Generatoren voor op de bouwplaats

Op een bouwplaats kan het voorkomen dat er geen of onvoldoende elektriciteit aanwezig is. Met een generator kunt u dan alsnog gebruik maken van uw apparatuur en machines. Daarnaast biedt het u natuurlijk ook de mogelijkheid om simpele dingen als licht en het koffiezetapparaat te gebruiken. Ook niet geheel onbelangrijk!

Generatoren voor evenementen

Bij evenementen wordt er vaak gebruik gemaakt van veel meer stroom dan gebruikelijk. Daarom is een generator voor een evenement uitermate geschikt en ontzettend nuttig. Omdat er op een evenement ook genoten moet kunnen worden van bijvoorbeeld de muziek, is het daarom extra praktisch als de generator geluidgedempt is en het geluid dus niet boven de muziek uitkomt.

Europese emissiestandaard

De geluiddempende generatoren die u kunt huren bij 123 Machineverhuur voldoen aan de Europese emissiestandaard. Dit wil zeggen dat de uitstoot van de generatoren binnen de geldende eisen van de Europese Unie valt. Dus naast de geluiddemping zijn de generatoren ook afgesteld op de milieueisen. De geluidgedempte aggregaten lopen allemaal op diesel.

Vermogen

U vindt bij 123 machineverhuur een breed aanbod aan generatoren met een vermogen van 10 tot maar liefst 400 kilovoltampère (kVa) en ook allerlei andere elektrotechniek. Met de zwaarste generatoren kunt u dus ook zware motoren en grote machines aanvoeren. Houdt er bij die generatoren wel rekening mee dat ze moeilijker te verplaatsen zijn en u daar dus ook een machine voor nodig heeft om de generator op zijn plek te hijsen.

Geluidgedempte generatoren huren

Als u weet welke generator u nodig heeft plaatst u ‘m eenvoudig in uw winkelwagen. Daar kunt u ook gelijk de gewenste datum opgeven waarop u de generator nodig heeft. Wij laten u dan zo snel mogelijk weten of de generator beschikbaar is. De prijzen van de generatoren vindt u in het overzicht en worden aangegeven per dag én per week. De goedkoopste generator huurt u al vanaf €80,- per dag of €150,- per week.

Lees u goed in

Voordat u aan de slag gaat met onze generatoren raden we u aan de handleiding en specificatiesheet te lezen zodat u weet waar u mee gaat werken. Kijk daarnaast goed naar de aanbevolen veiligheidsvoorschriften die met icoontjes worden aangegeven bij de productinformatie.

Meer informatie

Heeft u toch nog vragen over de generatoren en het huren en gebruiken ervan? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0800 – 5353 123, info@123machineverhuur.nl of vul ons on online contactformulier in. Onze specialisten helpen u dan graag verder. De klantenservice is aanwezig op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Stuurt u ons een bericht buiten werktijd dan proberen wij er de eerstvolgende werkdag op te reageren.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!