Beton- & metselwerk

Diversen beton & metselwerk

Bij beton- en metselwerken komen verschillende diverse benodigdheden kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan metselkuipen of een betonschaar. Bent u op zoek naar diverse benodigdheden voor beton- en metselwerken? Dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. U kunt bij ons bijvoorbeeld gemakkelijk een betonschaar huren. Bekijk het volledige aanbod hieronder.

Ons aanbod

Binnen ons assortiment vindt u diverse benodigdheden die onmisbaar zijn bij beton- en metselwerk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een metselkuip. Met een metselkuip heeft u een praktisch hulpmiddel in handen om onder meer specie in aan te maken en te verplaatsen. Hiernaast vindt u ook een betonschaar in ons assortiment. Een betonschaar wordt gebruikt om bijvoorbeeld kettingen of boutstelen door te knippen. U kunt deze benodigdheden zoals een betonschaar huren bij 123 Machineverhuur.

Een betonschaar huren bij 123 Machineverhuur

Een betonschaar huren doet gemakkelijk via 123 Machineverhuur. Hiernaast vindt u ook andere diversen voor beton- en metselwerken. Plaats de betonschaar in uw winkelmandje en geeft daar de datum aan wanneer u het nodig heeft en tot wanneer u het materiaal wilt huren. Wij kijken vervolgens of de het artikel dan ook beschikbaar is en laten u binnen 24 uur weten of de reservering bevestigd is. De betonschaar komen we vervolgens op het opgegeven adres op de afgesproken tijd leveren. Heeft u een vraag over een betonschaar huren, bel ons dan op 0800-53 53 123 of mail naar info@123machineverhuur.nl.

 

Verhuur voor en door professionals!