Omschrijving

Een veel gebruikt hulpmiddel op bouwplaatsen is een verreiker. De rede waarom deze machine zo geliefd is komt door de brede toepassingsmogelijkheden van deze machine. Voorzien van grote banden met goed profiel kan deze machine ook op ruw terrein uit de voeten.

Uitgerust met een driedelig uitschuifbare giek is deze verreiker uitstekend geschikt voor wie een hefhoogte nodig heeft van 12 meter. Door de toepassing van stabilisatoren aan de voorzijde van de machine kan deze machine 600 kilo op 6.8 meter tillen.

Voorzien van een dichte cabine met veel glas heeft u voldoende zicht rondom de machine maar ook op uw lading. Daarnaast is deze cabine uitgerust met werk- en rijverlichting en een zwaailamp. Hierdoor kunt u veilig en comfortabel werken.

Om optimaal te kunnen manoeuvreren met deze machine op krappe locaties kan deze verreiker op drie verschillende manieren sturen. Voor het rijden op de openbare weg kunt u enkel met de voorwielen sturen. Om een kleine draaicirkel van 3.8 meter te creëren kan er met zowel de voor als achterwielen worden gestuurd. Dit wordt vooral gebruikt om in krappe ruimtes te kunnen bewegen en dicht langs objecten te kunnen rijden.

Met een maximale snelheid van 26 kilometer per uur is deze verreiker toegestaan op de openbare weg. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw werklocatie bereiken.

Alle verreikers worden standaard geleverd met een set palletvorken. Maar kunnen desgewenst uitgebreid worden met diverse aanbouwdelen.

 

Specificaties:

  • Gewicht: 8340 kg
  • Maximale hefhoogte: 10290.0 mm
  • Maximale hefcapaciteit: 3500 kg
  • Maximaal bereik: 6886.0 mm
  • Breedte: 2264.0 mm
  • Minimale draaicirkel: 3765.0 mm

Download de specificatiesheet 

Specificaties

Productcode08035120
Veiligheidsadvies
ISO 7010 Veiligheidsschoenen
SpecialismenEvenementen
Gewicht7.360 kg
Capaciteit3500 kg
Breedte2264 mm
Diepte6276 mm
Hoogte2389 mm
BrandstofDiesel
Tankinhoud140 L
Diameter (mm)3765
Maximale hefhoogte10290 mm

Prijzen (excl. 21% BTW*)

vanaf € 275,00 per dag
vanaf € 850,00 per week

* Alle vermelde prijzen zijn exclusief toeslag schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.
Alle prijzen zijn gebaseerd op 8 draaiuren per dag of 40 draaiuren per week.
Indien u niet over een debiteurnummer beschikt, vragen wij borg en legitimatie.

Verhuur voor en door professionals

Persoonlijk advies van professionals met vakkennis

Jonge, uitgebreide en duurzame vloot

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!