Omschrijving

Om u op uw drukke werkdag alles aan te kunnen, moet u op uw machine kunnen vertrouwen. De nieuwe TL358+ en TL30.60 kan ladingen tot 2.5 ton heffen en deze afzetten op een maximale hoogte van 5.80 meter.

Het panoramische cabine-ontwerp zorgt voor maximaal zicht rondom de machine. Waardoor u veilig en comfortabel kan werken. Met een draaicirkel van 3717 mm en een hoogte van 2.29 meter is deze machine erg geschikt voor locaties waar de ruimte beperkt is. Denk hierbij aan boerenbedrijven, bouwplaatsen of wanneer u voertuigen moet laden of lossen.

Kenmerkend voor een verreiker is dat deze drie verschillende stuur modussen kent. Twee-wielbesturing voor het rijden op de weg, vier-wielbesturing voor het manoeuvreren op krappe locaties en zijwaartse besturing voor het efficiƫnt vullen en egaliseren en voor het werken langs muren en krappe ruimten.

Door de toepassing van een Tier IV motor wordt de uitstoot beperkt tot een minimum.

Doordat deze verreiker voorzien is van twee versnellingen is het mogelijk om tot 40 kilometer per uur te rijden. Voorzien van voldoende verlichting rondom en een zwaailamp maakt dat deze verreiker toegestaan is op weg, met uitzondering van autowegen.

Alle verreikers worden standaard geleverd met een set palletvorken. Maar kunnen desgewenst uitgebreid worden met diverse aanbouwdelen.

 

Specificaties:

  • Gewicht: 5300 en 5500 kg
  • Maximale hefhoogte: 5800 mm
  • Maximale hefcapaciteit: 2500 kg
  • Maximaal bereik: 3015 en 3100 mm
  • Breedte: 2100 mm
  • Minimale draaicirkel: 3875 en 3717 mm

Download de brochure Bobcat 358

Download de brochure Bobcat 3060

Specificaties

Productcode08000358

Prijzen (excl. 21% BTW*)

vanaf € 235,00 per dag
vanaf € 725,00 per week

* Alle vermelde prijzen zijn exclusief toeslag schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.
Alle prijzen zijn gebaseerd op 8 draaiuren per dag of 40 draaiuren per week.
Indien u niet over een debiteurnummer beschikt, vragen wij borg en legitimatie.

Verhuur voor en door professionals

Persoonlijk advies van professionals met vakkennis

Jonge, uitgebreide en duurzame vloot

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!